Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blackpanther Linux képes leírás - Linux.tlap.hu
részletek »

Blackpanther Linux - Linux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: linux.tlap.hu » Blackpanther Linux
Keresés
Találatok száma - 4 db
BlackPanther - Szoftverbázis

BlackPanther - Szoftverbázis

Magyar nyelvű, KDE alapokra és nyílt, szabad szoftverekre épülő disztribúció. Ez a rendszer nem csak Live-ként használható, de fel is telepíthető ha rendelkezünk a megfelelő szabad hellyel. A blackPanther OS automatikus hardverfelismeréssel rendelkezik, alkalmas hálózati munkára, támogatja az internethasználatot és az irodai munkákat. A felhasználói programok mellett játékokat is találunk a lemezképben. Beállított felhasználók: Adminisztrátor: root, jelszava: root, illetve az előre beállított fiók felhasználója: blackpanther, jelszava: blackpanther. Indítási hiba esetén használható cheat kódok és opcionális kapcsolók használata már a boot képernyőn is látható, továbbá a honlapon a bootolás és a telepítés menetéről avi kiterjesztésű videó is megtekinthető.

BlackPanther letöltése

BlackPanther letöltése

A blackPanther OS egy olyan alternatív és ingyenes operációs rendszer, ami lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy egy biztonságosabb környezetre cseréljék rendszerüket, a lehető leggazdaságosabb módon. Az alaprendszer az általános mindennapi használathoz szükséges összes programot tartlamazza, megkönnyítve a zökkenőmentes átállást.

BlackPanther Linux

BlackPanther Linux

BlackPanther OS is a Hungarian Linux distribution which borrows features from other major projects, including Mandriva Linux (graphical configuration tools), Fedora (graphical user interface) and Ubuntu (driver management). The distribution is designed for use at school, home and work as it contains applications for common daily tasks, such as time management, office work or media playback.

BlackPanther OS Magyarul

BlackPanther OS Magyarul

Mit kínál a blackPanther OS alternatív operációs rendszer új változata? Pár lényeges dolgot emelnénk ki: - Komplett internetes alkalmazásokat - Komplett megoldásokat vektoros vagy pixeles grafikai munkákhoz - Komplett Office irodai programcsomagot - Komplett audió és videó feldolgozási megoldásokat - Magyar termékeket...

Tuti menü