Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Uhu Linux képes leírás - Linux.tlap.hu
részletek »

Uhu Linux - Linux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: linux.tlap.hu » Uhu Linux
Keresés
Találatok száma - 6 db
Uhu blog

Uhu blog

SPétör UHU-Linux blogja. Az én UHU-Linux 'tudástáram'. Ennyi és nem több... Ha kevés, vagy valami nem jó, ígérem kijavítom! Mostanában az alaptéma kiegészül a Wordpress boncolgatásával is. Meg a CMS, ugyebár. Remélem nem baj? :-)

Uhu hírek

Uhu hírek

Az UHU-Linux egy államilag támogatott magyar fejlesztésű operációs rendszer és alkalmazás-gyűjtemény együttese. Grafikus környezetét magyar nyelvű menükkel és súgóval szereltük fel, kezelőfelülete könnyen tanulható. Az alaprendszerrel együtt szállított programok mind az irodai, mind az otthoni munkában kényelmet és hatékonyságot biztosítanak.

Uhu Linux hivatalos oldala

Uhu Linux hivatalos oldala

Hosszas fejlesztési és tesztelési időszak végezetével az UHU-Linux fejlesztő csapata örömmel jelenti be, hogy kiadta az UHU-Linux ötödik stabilnak nyilvánított verzióját. Az UHU-Linux 2.1-s verziója a "Bumm" kódnevet kapta. Az UHU-Linux 2.1 a szokásoknak megfelelően DVD és CD formátumban érhető el. A DVD kiadás a teljes változat, ez javasoljuk a DVD-olvasóval rendelkező felhasználóinknak. A CD változat is tartalmaz a szokásos általános otthoni és irodai feladatokra egy-egy alkalmazást, de nem nyújt alternatívákat, és nem tartalmazza a speciálisabb igényeket kielégítő programokat. A főbb változások között említést érdemel az új alapértelmezett videó lejátszó (Totem), valamint az új zenelejátszó és rendszerező (Exaile). Ezen kívül említést érdemel az új standard módon működő automatikus csatolás, valamint a számtalan megújult és újonnan megjelent alkalmazás is. Az ntfs-3g-nek köszönhetően lehetővé vált az NTFS fájlrendszert használó lemezek megbízható írása és olvasása. Mindezekről részletesebb információ található az UHU-Linux honlapján, a http://www.uhulinux.hu/office/info oldalon...

Uhu Linux HUP

Uhu Linux HUP

Uhu Linux témakör a Hungarian Unix Portálon. Néhány téma a fórumból: - UHU 2.1 hangkártya hiba webes játékoknál - Apache webszerver indítása - Él-e még az UHU? - Nokia telefon linux alatt - UHU-Pendrivelinux indítása (CD-ről? Floppyról?) - Emerson pendrive-linuxának frissítése hogyan? - Uhu netbeállitások...

Uhu Linux letöltése

Uhu Linux letöltése

Uhu Linux letöltése a Chip magazin oldaláról. A Magyar Linux Alapítvány gondozásában kiadott Linux operációs rendszer. Alacsony hardverigényű és megbízható ingyenes rendszer. Download.CHIP.eu nem vállal felelősséget a kiadói leírásban szereplő kijelentésekre. Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes e az adott program használata.

Uhu-Linux csomagajánló

Uhu-Linux csomagajánló

Az oldalon az UHU baráti kör által készített érdekesebb programcsomagokról találhatsz információkat. A csomagok négy kategóriára lettek osztva, mindegyikhez a leírás mellett egy-egy képet is találsz. Ezek a kategóriák: játékok, multimédia, eszközök és kinézetek.

Tuti menü